Post by perpisimari on Mar 12, 2022 16:53:55 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара неограничене новчиће ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2 2022 version ▞▞▞
My Talking Tom 2 Hygge mjze
Хеи Оутфит !! Подесите везу са Гоогле-ом или Фацебоок-ом ....како бисмо могли да вратимо наш том и да репродукујемо више уређаја..... У супротном...ако је наш уређај украден или покварен, не можемо да репродукујемо том са ког нивоа Престао сам да играм.... па вас молим да одржите везу са Гоогле-ом или Фацебоок-ом....
супееер 😊😊😆
НИЈЕ ЛОСА АЛИ СТО ИМА ПУНО РЕКЛАМА И УВЈЕК КОЦИ И ДА ЋУ ЧЕТРИ 😘❤
Игрица је говно
Нај бола је игра
Стално се ужасно руши
Говорећи Том је страшно јер видим особу која гледа! Морате то видети у вестима чак и Ангела! Никада се не враћај да играш 😣😣😨💔 И писало је да ми оставиш свој глас у другој игри! И не кажеш не понекад он може да одговори на овај Дневник ово ја говорим Том, треба ли ти помоћ? И он је рекао да! Зато ово никада не видите!
Мени се свиђа препоручио бих је сва чак и деци зато што сам ја дете
Превише огласа је заиста фрустрирајуће
Никада нисам видео игру са толико реклама. Идеја игре је добра, али је заражена огласима који нуде најгоре искуство које можете замислити, чак и ако је купите без реклама. Срам вас било што сте овако похлепни, требало би да понудите радосно искуство без стреса, ...а не ово ђубре. Ипак би могло бити сјајно и још увек можете профитирати.
ако желите игру са рекламама, ово је оно што вам треба. игрица пре свега заузима простор, друго, предуго је за инсталацију. Друго кажем да је прилично забавна, ако желите да сачекате, вреди тога.
Ок, али не супер
Ок, тако да је Ми талкинг том 2 одлична апликација, али разлог зашто дајем 2 звездице је зато што једна од мојих омиљених игара у Ми талкинг том 2 СПАЦЕ ТРАИЛС не ради баш добро, увек показује лошу мрежу док играм игру и ја увек губим тако брзо па желим да моји креатори тома који причају да реше мој проблем иначе је Том веома добар мачак молим те помози миееееее МЕОВВ 🐱🐱😭😭
Star Chef 2: Restaurant Game Simulation fvs
Ово је веома добро и уживајте у пуној апликацији да је Том тако сладак😍 свиђа ми се ова апликација. Преузмите ову апликацију можда вам се свиђа ова апликација 😊👍👍
Волим Тома, али молим те поправи неприкладне огласе јер мој брат и сестра игра док је онлајн...
Свиђа ми се ова апликација јер волим да се играм са кућним љубимцем, али моји родитељи нису купили штене су мачку ....па сам преузео апликацију
За много реклама
Није.нес
Додајте мумијско одело и ја ћу оценити пет звездица, молим вас, додајте мумијско одело
🤩🐼
Игрица је супер само што неће да расте имам 32 год и није порастао молим вас да поправите то или бришем и сви нека је обрису ако не поправите.Кад будете поправили дајем 5 а оваку није ни за три али ето.
Ово ми се више не свиђа јер када је мој 5-годишњи брат почео да игра ово и имао рекламе, мој брат не воли огласе посебно када нема ажурирања, па молим да ова игра нема реклама и да има ажурирање😠😠😠😠😠😠😠😡😡😡😡
Могао сам да јој дам 5 звездица 🌟. То је лепа игра са одличним мини игрицама, али разлог зашто је пропустила једну звездицу је зато што кад нешто мешам у кухињском миксеру на ормарићу понекад се посрећи и добијемо сок, али понекад ,нема среће, љубимац само дође и удари га и миксер само прегори🔥.Мислим ко је питао или рекао љубимцу да се меша??Препоручујем оутфит7 да реши овај проблем у будућим ажурирањима.Игра би била знатно боља ако се овај проблем реши.
То је веома добра игра, разочаран сам што је требало толико времена да се напуни енергијом, али можете купити енергетски напитак (хвала оутфит 7
Мой Говорящий Том 2 Казуальные rbil
Ова игра је страва🇷🇸
Ово је веома посебно за децу и девојчице, али брзо му прочисти уши, хвала ваљда
Досадно је после толико година да игра изгледа старо
Авгц
Лоше искуство Волим свемирске пробе, али не могу да играм дуго јер сваких 10 до 15 минута приказује Том слеепија, а чак и ако имате добру мрежу, показује проблем са мрежом у игрици спаце траил. Избрисао сам игру 3 пута и поново преузмио игру јер ми се свиђа игра свемирска стаза
добра само да се не троси гориво у авиону
ова игра је супер Том може и да лети, да прича...
Лепо, свиђа ми се, али не могу на мрежи, желим да се играм са својим братом
Игрица је сулер за малу децу.😇😃😄
Ко је направио он пн је (пичка и педер)
онако
ВОЛИМ ОВУ ИГРЦУ ЗАТО ШТО НЕМАМ МАЧКУ И ВОЛИМ МАЧКУ АЛИ ЗНАМ ДА ЈЕ МАЧЈА ДЛАКА ВЕОМА ПАЗНА ПА ИНСТАЛИРАМ ОВУ ИГРЦУ ВОВ КАКО ЈЕ КОРИСНА!😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
лепо је, али када Том спава потребно је неко време
Играм минецрафт,кликнем опције,а оно ми уђе овде