Post by perpisimari on Mar 12, 2022 16:47:48 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn French with Le Monde ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn French with Le Monde IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj bezgalīgu zeltu ▞▞▞
▞▞▞ Learn French with Le Monde 2022 version ▞▞▞
Šo lietotni ir viegli izmantot, un tā ir ļoti jautra!
Labākā franču valodas apguves lietotne !!
Nekad nav pārbaudīts
Learn French with Le Monde Oktatás rdvb
man tas tik ļoti patīk
Man patīk, ka tas ir interaktīvs un pielāgots jūsu izvēlētajam tempam vai apgabalam! Augsti ieteicams
ļoti noderīgi
Tas ir lieliski
Man patīk humora izjūta, kas ir skaidri nosakāma! Tāpēc, izbaudot stāstu, es viegli atceros darbības vārdu konjugāciju, kas gadu gaitā man bija pazudusi prātā. Man joprojām būtu vieglāk mācīties no Nīderlandes, bet tikt galā ar angļu valodu.Brīnišķīga programma, baudot vēdera smieklus: ko vēl es varu lūgt?
Lietojumprogramma ir ļoti laba, un es ceru, ka vingrināšu vairāk.
Lieliska lietotne.
Easy to learn french - Sākums | Facebook
Labākā lietotne franču valodas apguvei
Tas ir ļoti interesanti, un jautājumi ir ļoti novatoriski... Tieši tie ideālie valodas apguves un mācīšanas veidi
Esmu to novērtējis ar 3 zvaigznītēm, jo šī lietotne ir noderīga tikai tad, ja zināt franču valodas pamatus, pretējā gadījumā tā nesniedz ievadu šajā valodā.
J'ai beaucoup profitès do lui.
Diezgan vienkārši, bet ļoti noderīgi.
Viegli mācīties franču valodu.
Tas ir ļoti labi – arī izklaidējoši
Android 4.0.3+. Satura Vērtējums : Everyone. Lejupielādes : ... Learn French with Le Monde. Le Monde · Manual MSD para Profissionais.
Learn French with Le Monde Izobraževanje ayup
Labākā lietotne franču valodas apguvei, ko esmu izmantojis, līdz zināju
Lieliski noderīga lietotne, kas nodrošina bezmaksas reisu!
Pati lietotne ir tik forša un diezgan saprotama, taču audio nedarbojas vispār, tikai daži no tiem, piemēram, 1 vai 2 vienā nodarbībā. Lūdzu, izlabojiet to, tāpēc tā ir vairāk nekā lieliska lietotne un izcila lietotne. Nogaršojiet to manā planšetdatorā HP. Sirsnīgi sveicieni
Learn French with videos, Premium - Jaunākā Versija Android ...
Day trade with small account, Halimbawa ng salitang kilos ...
Peut french conjugation, Map gisborne, Wheel me out manchester, Extra heavy duty ... Hollywood curling learn to curl, Resource allocation definition in os,
Man patika lietotne, taču abonements ir ļoti dārgs līdz USD 98/m. Lietotne ir jauka, 3 zvaigznes ir balstītas tikai uz cenu, lietotnes saturs ir 5 zvaigznes.
Learn French with Le Monde Izobraževanje ayup
Learn French with Le Monde Oktatás rdvb
Tas man pat neļaus to atvērt
Ļoti noderīgi un interesanti
Jautri video un aktivitātes. Ļoti saistoši un ne pārāk elementāri. Sniegtas labas atsauksmes! Super jautri!
Lieliska lietotne, taču šķiet pārāk dārga salīdzinājumā ar konkurentiem.Jums vajadzētu pārskatīt savu cenu shēmu
Harvest.io – 3D Farming Arcade شبیهسازی yudl
Ļoti labi
Absolūti pārsteidzošs. Izklaidējoša un jautra lietotne pielāgo nodarbības manam personīgajam progresam.
Labākais man un manai ģimenei
Citadines Les Halles Paris Parīze Francija - Agoda
Es izmēģināju vairākas citas lietotnes vai vietni.. bet šī noteikti ir interesanta un nav viegli garlaicīgi...tomēr..tā ir dārga un ir tikai 5 dienas nedēļā..tā ir uz programmatūru balstīta programma..kāpēc jūs vajag atpūtu?
tik jautri un viegli lietojami. Tam ir pievienots konteksts, ko pašreizējās lietotnēs var redzēt ļoti reti.
Man bija brīnišķīgi brīži franču valodas apguvē. Man patika nodarbības un veids, kā tās tika sagatavotas. kā Alberts Kamī teica "ma patrie c'est la langue française". moi aussi ma passion c'est l'apprentissage de la langue française.
Pirmās 7 nodarbības bez maksas un jautri. Humors ir smalks un ļoti novērtēts. Es pārbaudīju visus tulkojumus angļu valodā tikai joku dēļ! Man patīk arī franču akcentu sajaukums: Francija, Francijas dienvidi, Kanāda utt. Pat kā iesācējam gramatikas skaidrojumi franču valodā bija saprotami. Diemžēl cenas! 65 USD/mēn maksā, kad ejat, vai “lētākā” USD 864 avansā 3 gadus. C'est dommage!
Ļoti labi strukturēts mācībām.
Viegli lietojams un jautrs veids, kā uzlabot manu franču valodu!
Labākie ziedi mājas dekorēšanai Ziemassvētkos - Puķu Kurjers
Smieklīga lietotne, jo paskaidrojumi un norādījumi ir desmit reizes grūtāki nekā īstās nodarbības. Visa pamatā ir gramatika. Amatieru lietas salīdzinājumā ar duolingo lietotni. No Le Monde es gaidīju vairāk
Ļoti novatoriska metode franču valodas apguvei. Es nekad neesmu pieredzējis tik izsmeļošu lietotni. Var piedzīvot personalizētu mācīšanos, piemēram, skolotāju. Ļoti ieteicams pat tiem, kuriem tā ir dzimtā valoda
Man nav pieredzes, bet es mēģināšu
Man ļoti patika šī unikālā lietotne, un domāju, ka tai ir liels potenciāls, taču es nedomāju, ka tā ir ~20 $/mēnesī (2–3 gadu abonements) vai ~70 $/mēnesī (abonements no mēneša), it īpaši, ja tā ir pilnībā automatizēti... Ja viņi pazeminātu cenu līdz 1-5 USD/mēnesī, viņi droši vien nopelnītu daudz vairāk...
Šī ir tik pārsteidzoša lietotne. Tas ir ļoti radošs, un tas māca ne tikai pašu franču valodu, bet arī kultūru un iepazīstina ar dažiem Francijas vēstures svarīgākajiem varoņiem.
Es redzu izmaksas MXN, lai samaksātu par 12 mēnešu abonementu, bet, noklikšķinot uz pogas Pirkt, izmaksas ir daudz dārgākas. Kāpēc?