Post by geeamisphendmulme on Feb 23, 2022 9:30:16 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać nieskończone kryształy ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Empires: Ice and Fire 2022 version ▞▞▞
Inne królestwa rozwijają się w szybszym tempie. Nie można znaleźć potworów na wyższym poziomie, nie poświęcając zbyt wiele czasu na ich szukanie.
Fajna gra ,ale moja koleżanka nie może grać.
Mam problem z tarczą 3 dni. Poszło zbyt wcześnie, skończyło się utratą wszystkich moich zasobów. Nawet nie przeprowadzałem zwiadu ani ataków składających się na tarczę.
Gra ok
dobra gra
Gra wymusza na Tobie bardzo długi i żmudny tutorial. Nie możesz pominąć. Przez cały ten czas nie mogłem ściszyć muzyki i dźwięku.
Całkiem fajna gra. Bardzo łatwa gra i uzależnia.
Daje 3 dla tego że nie ma języka polskiego Daj język polski do dam 5
Zhakowana gra nie jest dobrze monitorowana. Serwer 621 jest zły. Każdego dnia mój zamek jest inny, statystyki inne ect. Kiedy kupuję, oni też. Wysłałem wiadomość do programistów, o których myślałem, ale tak nie jest. NIE WIĄZAĆ konta na tym serwerze. Bardzo poważny problem. Zabrali mnie za tyle, że musiałem złożyć raport na policji. NIE RÓB TEGO!!!!!! Nie pobieraj, a przynajmniej nie przenoś na ten serwer.
Uwielbiam to ❣
Na początku było to ekscytujące, ale gra bardzo szybko staje się powtarzalna. Jeśli nie masz przyjaciół, z którymi możesz grać, zapomnij o tym, ponieważ społeczność tak naprawdę nie dba o innych graczy i często jest toksyczna.
Najlepsze z najlepszych
Opłacone za możliwość przesłania awatara. Użyłem czarno-białej czaszki Punishera jako mojego zdjęcia profilowego. Twórcy następnie zablokowali obraz kilka miesięcy po rozpoczęciu gry, mówiąc, że wytworzył „horror”. Grałem w tę grę już od roku, widziałem wiele osób z podobnym awatarem. Po ponad miesiącu w końcu odpowiedzieli… mówiąc mi, żebym „przyjął moją karę”. Nadal nie udało mi się wgrać awatara... a minęły 2 miesiące. Po co płacić za coś, czego nie można spełnić, aby twórcy byli zachwyceni?
Nic ciekawego. Gra jak setki tego typu.
Gra jest teraz znacznie lepsza. Ale aby być silniejszym graczem, potrzeba dużo wpisowego. Nadal gra od 4 lat, teraz ciesząc się grą.
Rise of Empires: Ice and Fire Стратегије gny
Rise of Empires: Ice and Fire Stratégiai játékok zdsq
Rise of Empires: Ice and Fire Παιχνίδια στρατηγικής moz
Bardzo fajna. Szkoda, że nie ma języka polskiego
Na razie w porzo
Kolejny zapłać, aby wygrać
po prostu kolejna nudna gra typu click, mówi, że nie ma płacenia, aby wygrać, ale jeśli chcesz szybciej awansować, płacisz za to. równie dobrze może kupić wiek imperiów, bardziej zabawny.
Trochę płacisz za grę ... ale jeśli zaczniesz w zupełnie nowym stanie i codziennie będziesz aktualizować klasy, będziesz na równi z graczami, którzy płacą za wyższe stopnie 20/20/21 aktualizacja różne podatki musisz pamiętać o dniach i różnych mapach i nie tylko ...najlepsza wskazówka znajdź sojusz, który naprawdę ci się podoba, bo na końcu będą jedynym powodem, dla którego będziesz to robić
Gra jest okej
Na początku jest fajnie, ale ciągłe ulepszenia sprawiają, że kończy się na dużej ilości danych dla wszystkich oprócz nowszych telefonów. Przegrałem dwie gry i musiałem zacząć od nowa. Pomoc techniczna i pomoc on-line. Wygląda na to, że gdy przekroczysz 15 poziom zamku, zaczniesz mieć kłopoty.
Xd
Ta gra jest bardziej płatna niż nie. Deweloperom wydaje się, że chodzi o więcej pieniędzy niż zabawy. Jeśli wydasz wystarczająco dużo pieniędzy, streamuj na YouTube i zarabiaj więcej, zawsze możesz wygrać. Aktualizacja: Wydaje się, że nadal nie ma fair play w grze. TO JEST GRA PŁATNA, ABY WYGRAĆ, jeśli wydasz wystarczającą ilość pieniędzy, możesz zdominować znacznie więcej niż ci, którzy tego nie robią! Twórcy lepiej monitorują grę, ale gra potrzebuje więcej fainess. TYLKO KOLEJNA GRA CHCIWOŚCI.
Dobra ciekawa gra. Wciąga Cię i może uzależniać od gry. Będziesz musiał wydawać pieniądze, jeśli chcesz szybko się rozwijać i pokonać konkurencję z innymi!
Nieźle, nie można zaatakować wroga na trasie, zamiast kradzieży wszystkich zasobów i konieczności naprawy wszystkich myśliwców… zdecydowanie sprzyja lenistwu
Minęło ponad półtora dnia, a gra nie wpuści mnie bez aktualizacji, próbowała zaktualizować i jest napisane w toku. Fabrycznie nowe urządzenie.
Fajne
Jeszcze nie mam opinii
Guilty Parade [Mystery visual novel] Приключенски tztu
Dobry samouczek na początek. Czas pokaże, czy naprawdę nie jest to gra, która wymaga zakupów, aby odnieść sukces
Po pierwsze, nie jest to gra strategiczna. Fajnie jest budować swoje miasto, ale jest to dość proste. Walka to po prostu wysłanie swojej armii i to wszystko. Wszystko sprowadza się do statystyk oddziałów i bohaterów. Bez myślenia. Dość proste, byłoby dobre dla młodszych graczy, ale mogą być sfrustrowani ciągłym przegrywaniem, dopóki nie kupią lepszych bohaterów i sprzętu.
Ta gra jest bardzo podobna do starcia królów. Grałem w nią przez 8 lat, aż zmęczyłem się większymi graczami niszczącymi mój zamek. Jak dotąd tak się nie stało, ale jestem nowy, więc czas pokaże.
Opinia została usunięta. Jest to haniebne, jeśli gra i reklamy zawierają fałszywe reklamy i kradną z innych istniejących gier.
Tolong opcja do pominięcia samouczka. po prostu wybierz opcję, aby pominąć, aby nie usuwać samouczka..,.
Na razie śmiałe 4 gwiazdki, zobaczymy jak dalej. Póki co z pozytywnym wynikiem sprawdzę przetestować na dłużej.
Dobra gra, ale niestety ekranu nie da się powiększyć, chyba że tablet/laptop jest ustawiony bokiem. Proszę to załatwić.
Rise of Empires: Ice and Fire Strateške igre nmg