Post by geeamisphendmulme on Feb 23, 2022 9:04:32 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neograničene primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Tank Stars 2022 version ▞▞▞
Imam dobar telefon i dobar internet, ali sam izbačen iz igre u nasumično vrijeme i to je neugodno. Problemi s velikim kašnjenjem
Sviđa mi se igra ali me stalno izbacuje.
Igra se stalno ruši. Nisam ga uspio igrati niti jednom
Ova igra je zabavna, ali ima reklama svake 2 milisekunde, postaje neugodno
Tank Stars Аркади mqoo
Previše je prokletih oglasa. Općenito igra je dobra, što to ruši je kao 3-5 reklama nakon svake utakmice tako da je cijelo čekanje gomila gluposti. Razumio bih jedan oglas, ali ne svaki put 3-5
Igra je dobra za igranje, ali ima skoro 3 reklame U SVAKOJ FAZI!!!!!! NE MOGU TOLERIRATI NIKAKVE OGLASE! samo oglasi za otvaranje škrinje su ok ali ne bi trebalo biti oglasa na razini itd
Podsjeća me na online računalnu igricu prije otprilike deset godina i pol... Jedini glavni problem s ovom igrom je prekomjerno raditi s oglasima i kada trebate prikupiti predmete nakon plaćanja da biste uklonili oglase. Ponekad ga nema. Ova igra može biti puno bolja na mnogo načina...
ODLICNO malo preteruje s reklamama ali nije lose bravo
Igra nije radila
Ova igraca šteka cijelo vrijeme i take je glupo igrati ju
Odlično je, ali ne vidim nijedan gumb za klik, vidim samo svoj tenk i mogu samo kliknuti na svoj tenk da bih pucao😡😡😡, popravite to!!!
Nije loše ali jako skupo.
Ima toliko reklama ali ako isključiš wifi, pisat će da nema videa koji gledaš za škrinju, online pvp je tako zeznut, tenkovi nisu balansirani (kupio tenk za 15 000 tj. gori od onog koji košta 5000), kada igram turnir na lagano, ne daje mi škrinju, protiv kompjutera je toliko glup jer ima toliko oglasa od 15 sekundi za samo jedan vhest da moraš pogledati oglas i mogu samo grind na 1v1 prijateljskoj bitci bc ubijam jedan tenk namjerno.
Previše oglasa i zaostaje u igri... Ne smeta mi gledati reklame za otključavanje kutije/prije i poslije utakmica, ali nemojte stavljati oglase tijekom igranja! Za vrijeme turnira ima reklama kad god sam ja na redu! Kvragu, to je tako neugodno! Jedna je stvar što imate toliko aplikacija, ali zašto je internetska veza uvijek "udobno" slaba kada je u pitanju igra za više igrača?
Ova igra je zabavna, ali svi dosadni oglasi iskaču usred igre i morate platiti da nema oglasa. Ako su igru učinili manje ljutom, bit će to sjajna utakmica.
Ova igra nije dobra .Nemojte se skidati da se razočarate kao ja
Sviđa mi se igra, ali igra se često ruši u nasumično vrijeme. Ali kao što sam rekao, još uvijek volim igru
Kako koristiti nove značajke iOS 10 za redizajnirani zaključani ...
To je zabavna igra samo ima puno oglasa.
Trebao sam vratiti 4, ali se upravo pojavio novi problem - puštanje oglasa kad god imam priliku pucati u svim modovima igre -
igra je jako dobra i smiješna, ali go*vo reklama umanjuje jednu zvjezdicu
Igra Tank Stars online. Igrajte besplatno - Free Online Igrice
Igru je zabavno igrati, ali je količina reklama previše. 5 minuta vremena igre uključuje i 5 minuta reklama koje kvare raspoloženje igranja. Izgubio sam strpljenje igrajući igru nakon što sam pokušao nadograditi samo 1 tenk. Uskoro će ukloniti igru ako nema poboljšanja igre.
Jesu prije, oglasi tijekom, OGLASI Poslije, smiješni, neželjeni, nametljivi, ponavljajuća lijena pohlepa..., Ovo je igra gledanja oglasa, oglasi su 70 posto aplikacije. Igrajte 3 minute i vidjet ćete oglase od 4 do 6,30 sekundi koji izbjegavaju ovog autora.
To su zapravo reklame uz igru🤣, jer su reklame čak i dulje od igre. Na svakom koraku nalaze se dugački oglasi koji se ne mogu preskočiti. Morate platiti da biste igrali pristojno. Dajem vam 2 zvjezdice za kreativnost u izradi oglasa uz igru🤣
Uopće se nece ocitati
Programeri su izbrisali moju drugu recenziju (-1 zvjezdica) Lopta munje na sablasti ponekad prolazi kroz tlo (-1 zvjezdica) Loša izvedba (-1 zvjezdica) Razvijači su popravili kako lopta munje prolazi kroz tlo (+1 zvjezdica)
Instaliram igru i kako uvijek dođe tutorial kontrole se ne mogu vidjeti, kao ni gumb play ni bombe ni kontrole za pokretanje. Sramota za taio dobru igru.
Ova igra je dobra iako bi trebali biti neki novi tenkovi.
Tank Stars Аркады ogbb
ok igrica
Zabava, sviđa mi se. Postoje dodaci da, ali ažuriranje da biste dobili svoje tenkove? ljubavi tenk zvijezde hvala vam
SVIĐA MI SE
Tank Stars Trò chơi điện tử myd
Omg ovo je stvarno dobra igra, sve u njoj ima odličnu grafiku i, ako isključite internet, nema dodataka! Nikada nisam imao problema! Sada instalirati!
Apple će besplatno zamijeniti zaslon na vašem iPhoneu 11
Slijedi Pac-Man 1980. godine, najprodavanija arkadna igra svih vremena. ... poput Kee Games 's Tank , pad popularnosti japanske industrije videoigara nije
Lijep je gsme ali molim popravi oglase ima jako puno oglasa to je jedini problem dodati još tenkova jako lijepa igra
Glupost
Umjetnost tenkova i fizika je super dobro osmišljena.
Super igrica ali previšeeeee reklama!!!!!!!
Steka previse!
Tank Stars Pelihalli vjpv
Parkour Race - FreeRun Game Спортивні qaj
Najbolje besplatne arkadne igrice za PC igranje, skidanje igara arcade games ... Quick-fire tank based shoot-em-up, Klon Transport Tycoon Deluxe Launched iz
Pozdrav dečki, izgubio sam sve tenkove i napredak i moram ponovno kupiti tenkove, samo ja mogu dobiti nadogradnju za izgubljene tenkove ili je mogu ponovo kupiti dok je nadograđen kao što sam učinio prije, popravite to što je prije moguće.
kontrole igrice se uopće ne pojavljuju...
Kada preuzmem i pokrenem igru, ona radi, ali ne mogu vidjeti ništa osim tenkova, ne mogu vidjeti nišan ili tipku za pucanje.
dat ću mu samo 2 zvjezdice jer kad igram igricu i dok mi je wifi otvoren uvijek vidim reklame. Uvijek iskaču